mandag 22. august 2011

Langen Gjestegård


Etter besøket på Langen Gjestegård ville jeg skrive et eget innleg om dette stedet. Gården ligger ca 2 km fra Synnervika. Dette er også et sted hvor mange som skal til Femundsmarka besøker, og starter turen sin herfra. Det går turistmerket sti herfra og inn til Femundsmarka.

Siste dagen kom vi til Synnervika, der kom vi i prat med noen fra Fredrikstad. De fortale at hvis vi var sultne kunne de anbefalle Langen Gjestegård som lå oppi veien. Etter en stund med avslappning ved vannkanten fant vi iut at vi skulle gå en tur opp. Espen hadde veldig lyst på Cola ! Vi tok bena fatt igjen og gikk opp mot Langen Gjestegård.

Da vi kom opp var det stille og rolig der, ikke mye folk å se. Vi gikk inn for å se hva de hadde på menyen. klokken var vel sånn ca. 17.30. Da vi spurte om vi kunne få oss litt middag, sa hun som stod i resepsjonen at det skulle være grilling 19.00. Dette var litt lenge å vente for to sulte vandrere. Men så avbrøyt hun og sa : Hvis dere har lyst på reinsdyrbiff, kan jeg lage det til dere nå ! Vi var ikke sene om å takke ja til det ! For en service !!! Dette kunne hun gjøre for oss, da det var så stille!! Vi tok med oss 2 1/2 litere med cola hver og satte oss ute i solveggen.

Da vi fikk mater servert, tror jeg vei begge omtrent sikklet. Etter en uke på Real Turmat, så dette helt vidundrelig ut! Ja for det ble jo lite med fisk iløpet av uken, en Harr dagen før er de vi kan skryte av. Det var en stor posjon vi fikk og ikke bare så den god ut, den smakte supert ! Men maten ble fortært var det meget stille. Begge var storfornøyde med måltidet og ikke minst servicen ! Da vi var ferdig å spise ble vi spurt om vi ville ha moltekrem til dersert. Vi måtte takke pent nei til dette, da vi ikke klarte å få ned mer mat.


Langen Gjestegård er helt klart et sted man må dra innom når man er i Femundsmarka. Vi vet iallefall at vi skal tilbake dit hvis vi er i nærheten. Vi kan anbefalle stedet på det sterkeste !

Du kan besøke hjemmesiden til Langen Gjestegård her !
Vi takker for kjemegod mat og super service !!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar