søndag 7. august 2011

Beklager lite aktivitet

Heisann!

Jeg må bare beklage at det har vært veldig lite aktivitet på siden. Egentlig har det ikke vært noe for å være ærlig. Planen min var at jeg skulle sitte litt i helgen etter vi kom hjem fra turen å skrive litt og legge ut bilder. Slik ble det altså ikke, den helgen gikk egentlig bort til å se på NRK og TV2 om hverandre. Tror ikke det var mange den helgen hvor tragedien på Utøya og i Oslo fant sted, som gjorde mye produktivt.

Etter dette har det vært ferietid, og det er det fortsatt. Det jeg kan love er at det vil komme bilder og film fra turen så snart jeg har fått mulighet til å sette meg ned med dette arbeidet. Jeg tenkte også jeg skulle skrive litt mer om de forskjellige stedene vi var og rutevalgene. Et av stedene som skal få sin heder og ære er Langen Gjestegård ! For et sted !

Frem til det, får de av dere som leser bloggen smøre dere med tilmodighet (eller ta en tur i skogen :).

Legger ved et par bilder fra turen.

2 kommentarer:

 1. Hei Christian! :)
  Dette var profft!
  Det er på tide å få opp fler bilder av årets tur! :)
  kult med bilder :)
  dette her inspirerer!
  Håper alt står bra til!

  Mvh Anwar

  SvarSlett
 2. Takk for det! Her er alt som det skal være. Har vært mye å gjøre med div ting i det siste, så har ikke hatt tid til å skrive osv. Men det ligger mye film og bilder å venter. Så det vil ikke bli stille utover høsten ! Håper alt går bra med deg også !

  MVH
  Christian

  SvarSlett