torsdag 29. desember 2011

Ny verdensborger !

Mandag 19.desember ble jeg pappa igjen. Vi hadde vært en tur på sykehuset på morgenen, uten at det var tegn til at noe skulle skje. Mitt på dagen var det ikke noen antydninger til noe som helst. Ting ble snudd på hodet ved 18.00 tiden, vi måtte komme oss avsted til sykehuset. Kl.19.00 kom vi inn på sykehuset, og kl.19.42 var gutten ute ! Det var godt at det ikke var kø eller dårlig vær, da hadde det nok blitt fødsel i bilen! Og maken til fødsel, man rakk nesten ikke snu seg før gutten var ute. Han veide 3880gram og 50cm lang (eller som Ari vill ha sagt "en gylden halvmeter").


Lillegutten
Tiden etter har gått med til besøk og div. Selv om man tror man har masse tid så har man ikke det. Været har vært dårlig i det siste, så mesteparten av tiden tilbringes inne.  Med julen vell overstått er det bare nyttår igjen. Aktiviteten her vil nok variere til tider, men skal prøve å få til så mye jeg kan.


Ønsker alle et godt nytt år !!!!

4 kommentarer:

 1. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

  SvarSlett
 2. Takk for det! måtte desverre fjerne kommentaren, litt for mye navn osv som jeg ikke ønsker å ha på siden. Men takk takk ! Godt nytt år!

  SvarSlett
 3. Gratulerer igjen, å riktig godt nyttår:)

  SvarSlett
 4. Takk for det Stallerud ! Godt nyttår til deg også :)

  SvarSlett