søndag 11. desember 2011

Utstyr Gadgets !

SVEIVERADIO

Tenkte jeg skulle skrive litt om en liten sak som kan være helt greit å ta med seg på tur. Er dagen grå og trist og regnet høljer ned, kan det være deilig å ligge i teltet å høre på litt RADIO! Saken man ser på bildet til venstre er en radio, eller den er ikke bare det. Det som er genialt med denne radioen er at du trenger ikke ha med batterier. På baksiden er det en sveiv som man sveiver opp batteriet. Det er ikke sånn at man må sveive hele tiden. Sveiver man i 1 min, har man radio en god stund (over 10 min). Men sveiveradioen er mer enn som så. På siden til venstre er det også en liten lommelykt, ikke den mest kriftigste, men den duger. På høyre side han man koble til telefonen og lade opp den også(da må man sveive noe lenger). Det er både FM og AM på radioen, og den tåler litt vannsprut. Lyden er også ganske grei, og man merker godt når man må sveive, da blir lyden lavere.


Sveiveradioen får du kjøpt hos f.eks bokklubben. Den er ikke et must på tur, men kjekk å ha med seg, og tar ikke all verden av plass !



Friluftshilsen

Christian

5 kommentarer:

  1. Hei, utrolig bra side dere har! Kommer til å følge med dere videre

    SvarSlett
  2. Takk for det ! Blir spennende å se på bloggen din også etterhvert! Ser lovende ut etter bildene!
    Friluftshilsen Christian

    SvarSlett
  3. Den så kjekk ut. Flott design du har fått til her.

    SvarSlett
  4. Artig sak, hvordan er vekta på denne? Gram jeger som jeg har blitt med tiden, så kunne det vært kjekt med noe som man slapp å ha med en haug med batterier til:P hehe

    SvarSlett