onsdag 8. juni 2011

Forberedelser til Femundsmarka

Det har vært lite med innlegg i det siste. Mye har skjedd påe privaten men div prosjekter. Men forhåpentligvis kommer det flere innlegg utover før vi drar til Femundsmarka. Vi skal også prøve i år som i fjor å legge ut litt bilder osv mens vi er på tur. Har vært å sjekket på hvordan det er med dekkning, og det ser ut som at det er grei dekning, iallefall noen steder.

Planen for årets tur til Femundsmarka er å dra opp lørdag og hjem igjen lørdag eller søndag uken etter. Altså en uke. Nytt av året er at Espen sin hund Mia skal være ved. Vi regner med at vi skal kjøre opp til Elgå for så å legge ut i marka herfra. Hvordan turen løper herfra vet vi ikke før vi er der oppe. Et lite mål er iallefall å komme over på svenske siden. Kanskje kommer vi helt opp til nordenden av femunden, så vi kan ta båten hele veien tilbake til Elgå. Det er jo greit å få med seg den turen også når man først er der.

Siden i fjor har jeg kjøpt flere minnekort så jeg ikke går tom på turen. har godt over  50 GB i minnekort så det burde holde til film og bilder. Vi har også begge noe nytt utstyr for anledningen og det skal bli spennende å se hvordan ting fungerer underveis.

Mer info kommer !

Christian

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar