fredag 25. juni 2010

Fyre bål

Noen er litt mer opptatt av å fyre bål en andre. Har ikke disse gutta fått med seg at det er ikke størrelsen det kommer ann på ? ;) Kult prosjekt er det iallefall ! Lykke til

12 kommentarer:

 1. Så det på tv Og fy for en jobb.
  Jeg tar av meg hatten for disse gutta og jentene.

  Stå på :)

  SvarSlett
 2. Stilig..... Og godt gjort, Gratulerer så mye.. Pist: Eg har en tjommie som e` Bergenser, og kjører lastebil, men har bodd mange år i Aalesund. Men, natten er ennå ung, håper dere koser dere etter all jobbingen og kameratskapet dere får sammen. Ha en kjekke kvelde..... :) (Eg så dokumentaren nylig på Tv, facinerende) mvh Bergen.

  SvarSlett
 3. Hadde dette vært et Oslofenomen så hadde vært fem timer med direktesending på NRK. Leve initiativet.

  SvarSlett
 4. Ålesund er en møkka by, er noe med folkeslaget aldri noen konserter eller noen form for underholdning som kommer hit fordi vi ålesundere er fucking dull, gnien som faen, vi bygger bål vi som faen ikke tar fyr latterlig, Cya Aalebyen stikker til en by der ting skjer!

  SvarSlett
 5. Ser ut til at det er noe vanskelig å få fyr.....

  SvarSlett
 6. Ubrukelig innlegg å pinge til vg

  SvarSlett
 7. Ehe, dette er da ikke noe St. Hansbål. St. Hans var over for noen dager siden den da....og hadde gjengen som har bygd bålet brukt like mye energi på å skaffe seg jobb, sluttet stjele og diverese som de har brukt på å bygge denne pallehaugen så hadde polititet i Ålesund hatt mye mindre og gjøre, ja faktiskt så kunne flere av de ansatte Ålesund politikammer gått av med AFP 10 år tidligere enn det som er vanlig...

  SvarSlett
 8. Idioter! Hele bunten!

  SvarSlett
 9. Skjønner fortsatt ikke helt sikkerhetsforanstaltningene til så høye tårn. Bygningsarbeidere blir jo fulgt opp av arbeidstilsynet dersom det ikke er skikkelige stillaser. Dette virker jo heller uforsvarlig i så måte.

  SvarSlett
 10. Jo,her i Ålesund er det størrelsen det kommer ann på !
  Byen er bra og ligeså folket som bor her !
  Kverrulanter fra Nordmøre er derimot noe vi ofte plages med ! Har vi rappet fisken ifra dem eller hva ?
  Drittslenging kan de spare seg !!

  SvarSlett
 11. Men inn i helvete...22:00 i går kveld begynnte jeg å se på dette. Halv ett på natten slukket telyset som sto på toppen og alt var svart så jeg tenkte at det ble det vel utsatt til i dag. Går så å legger meg, våkner nå, ser på nyhetene og der sier de tårnet brant ned i natt? One Word: FAIL. Når man iser noe skal brenne kl. 22:00 så se til helvete å sett ordentlig fyr på det kl. 22:00 da idioter.

  SvarSlett
 12. Vel, de som i alle fall er født med TÅLMODIGHET i sinnet kunne nyte synet av et vakkert bål som brent ned i natt. Til de som klager vil jeg si; skaff dere et liv og SAMVITTIGHET, ikke minst!!! Disse gutta har stått på noe helt vanvittig, og det dere gjør er å sitte der og KLAGE!? Det blir for svakt av dere! Skaff dere tålmodighet, så kanskje dere får med dere de flotte ting som skjer!?

  SvarSlett