tirsdag 4. januar 2011

Godt nytt år !

Ja det har vi endelig kommet til 2011. Hva vil dette året bringe ??? Vi har som skrevet tidligere planer om en tur nå i vinter. Dato for denne er ikke bestemt enda, men blir nok kanskje i februar. Dette blir nok en tur i rolig tempo, hvor vi er på et sted hele tiden.

 

Vidre er også turen til Femundsmarka årets store tur. Dette kommer vi tilbake med mye oppdateringer på fremover mot sommeren.

Et ønske er også å dra tilbake til grottene på Skrim. Kanskje blir vi over en dag eller 2 her for å utforske området enda mer. Christian har også tenkt til å prøve å filme nedover i grotten, fra topp til bunn. Dette kan by på utfordringer, da det kan være mye vann nedover i grotta. Men vi får se utover hva vi får til.

Christian har også klart å motivere sin nye svoger til å bli med på tur til sommeren. Han har også det klingende navnet Christian ;) . Christian sin svoger er tysk, men bor nå i Nederland. Planen er at han skal bli med på en 2-3 dagers tur, hvor han skal prøve å fiske osv for første gang. Turen vil mest sannsynlig gå til Trillemarka. Hvilken del av Trillemarka det blir er enda ikke avgjort, men stor det er stor fare for at det blir den sørlige delen av marka.


Dette er noen av planene for året, flere vil komme etter som tiden går !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar