tirsdag 19. april 2011

Nytt utstur på plass!

Etter å ha sjekket priser i en god stund, kom endelig tilbudet jeg hadde ventet på. Det måtte jo så klart komme på Villmarksmessa i Lillestrøm. Siden sist sommer har jeg gått å ventet på å kjøpe meg ny sekk. Sekken jeg brukte sist sommer klarte ikke vekten jeg hadde i den. Dette gjorde at hele sekken ble skeiv på ryggen og jeg måtte stadig ta den av for å justere den. Men endelig fikk jeg kjøpt meg en ordentlig god sekk. Valget falt på Bergans Alpinist 1 130 liter . Sekken er kanskje i største laget, men det er greit med litt ekstra plass. Kanskje får jeg alt i sekken og slipper å henge noe på utsiden osv. Sekken føles utrolig bra å ha på ryggen. God støtte på skuldre, rygg og hofter. Det som gjennstår nå er å putte litt vekt i den å få gått den litt inn før man tar den med på langtur.

Det blir vel også et innlegg på hvordan sekken var på langur etter sommerens tur til Femundsmarka.


Jeg tok også med meg en Hellsport Tarp 3*4meter når jeg var på messa. Kjekkt å ha over teltet eller som en gapahuk.2 kommentarer:

 1. Kai Åkerstrøm29. mai 2012 kl. 11:25

  Hei!
  Fantastisk morsom og fin blogg du har her. Koser meg mens jeg leser. Var faktisk i Femundsmarka i Februar i år å gikk fra Sverige over Rogen og inn i Norge via Røvollen og Røa som dere gikk inn. Skal selvsagt tilbake på sommerstid. Men lurer på en ting, sekken din? Holdt den mål? Vurderer samme sekken selv.
  Mvh. Kai

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Kai !

   Sekken holdt mål til de grader. Beste sekken jeg har hatt på ryggen. Tåler mye juling og du har plass til det meste ! Bare pass på at man ikke pakker med for mye :) Tror sekken min veide mellom 30 - 35 kg på turen. Helt super sekk ! Den anbefalles på det sterkeste ! :) Takk for at du liker bloggen !

   Slett