torsdag 12. august 2010

Turen tar slutt....

Tirsdag kveld etter en lang dag finner Espen ut at det ikke er forsvarlig å gå videre. Han har hatt problemer med bena i noen dager. Samtidig har også ryggen begynt å slå seg vrang. Vi finner ut at det er best å avslutte turen og ikke utsette seg for unødvendige og langvarige skader. Vi befant oss da i et område uten mobil dekkning. Planen var et vi skulle blitt hentet av Christian sin søster, men hun hadde ikke dratt fra Sandefjord enda. Løsningen ble da at faren til Christian kjørte opp for å hente oss. Selv om vi ikke var langt fra målet ble også Christian med hjemover. Har vi startet som et Team avslutter vi også som et Team.
Hjemme i heimen igjen er jobben med å sette sammen bilder og filmsnutter igang. Innledningen er så og si klar og idene for filmen fra turen ligger i hodet. Det vil også komme ut bilder på bloggen. Filmen kommer vi til å legge på Youtube. Linken til filmen(e) kommer vi til å legge ut på bloggen. Dette for å spare litt plass på bloggen.
Utover i neste uke og videre, vil vi legge ut info om hvordan utstyret osv fungerte på turen. Hvis det er noen som har tips til andre turer vi budre dra på, er det bare å ta kontakt. Dette kan være helgeturer eller av lengre sort. Vi har noen ideer allerede for en ukestur til neste år igjen. Men det er mange helger før den tid !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar