tirsdag 10. mai 2011

Bilde/film fra Vrågåvarden klar

En kjapp sammensetting av bilder og litt film fra Vrågåvarden. Det er noe dårlig kvalitet på noe av filmen, men sånn er det når man filmer med digitalkamera.

Turen opp til selve varden fra Fløtterudsetra tar ikke veldig lang tid. Men en liten stopp, bruker man kanskje 1 time i rolig tempo. Det er fullt mulig å gå turen raskere, men er jo noe av sjarmen å få med seg litt ting mens man går.

Ta en titt på filmen ! Klikk her for å se den , eller gå inn på film siden så finner du den der også !

Vrågå varden

Dette innlegget kommer noe sent. Bildene er fra påsken, men bedre sent enn aldri! Etter mange år fikk jeg endelig vært på Vrågå varden. Jeg dro med meg familien på en liten tur. Varden ligger ikke så langt fra Fløtterudsetra. Det er sti opp til varden fra setera. Stigningen er ikke av det værste, men man merker godt at man går oppover :)

Naturen opp til varden kan minne mye om naturen i Trillemarka. Grensen til trillemarka ligger også da ikke så langt fra Vrågåvarden. Man kan fint se til Hovsåta som ligger i Trillemarka.

Jeg vil også legge ut en liten videosnutt av bildene jeg tok på turen. På vest siden av Vrågå har man en fantastisk utsikt ut over Lågendalen og Rollag "sentrum". Det syntes kanskje ikke av filmen jeg tok der, men flott var det.

Christian